Ramen en deuren Beerzel

Ramen en deuren Beerzel

U bent hier: Home / Ramen en deuren Beerzel

Ramen en deuren Beerzel, daarvoor moet u bij Raaminzicht zijn.

Ramen en deuren op maat in regio Beerzel. Dat is dé specialiteit van Raaminzicht.

 

Degelijke en goed geïsoleerde ramen dragen bij tot uw wooncomfort dankzij hoge isolatiewaarde, daarom werken wij uitsluitend met materialen van topkwaliteit.

 

Al onze op maat gemaakte ramen en deuren zijn verkrijgbaar  in verschillende stijlen en kleuren. U kan steeds rekenen op een feilloze plaatsing en dit altijd onder het toeziend oog van de zaakvoerder.

 

Bent u van Beerzel? Maak een afspraak in onze toonzaal in Heist-op-den-Berg en praat met een van onze experts over onze verschillende ramen, deuren, schuiframen en andere mogelijkheden zoals rolluiken & zonwering. Wij luisteren naar uw wensen en staan u bij met gratis advies.

PVC

Al onze PVC ramen zijn gemaakt in hoogwaardige kunststof van het merk Drutex. Deze voldoen aan alle normeringen zodat uw woning in Beerzel in aanmerking komt voor de beschikbare premies. U hebt de keuze tussen zeer uiteenlopende uitvoeringen, rekening houdend met uw persoonlijke smaak en voorkeur, in functie van het gebruik. Onze experts geven u hierover graag meer informatie.

Onze kunststoframen hebben meerdere belangrijke voordelen ten opzichte van andere ramen:

 

 • Hoge isolatiewaarde, thermisch + akoestisch
 • Veilig en hoogwaardige kunststof
 • Beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • Veel afwerkingsmogelijkheden
 • Duurzame en onderhoudsvriendelijke ramen

Hover over de video & druk op play

Hover over de video & druk op play

Aluminium

Als erkend Drutex en Reynaers installateur werkt Raaminzicht in regio Beerzel o.a. met de aluminium profielen van het merk Drutex. Deze zijn duurzaam, isolerend, energiebesparend, comfortabel, onderhoudsvriendelijk en het belangrijkste van allemaal mooi. Verder staat Drutex garant voor kwaliteit en permanente vernieuwing.

 

Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. U kiest voor jarenlang woonplezier want aluminium is een van de duurzaamste bouwmaterialen. Onze verkopers geven u graag meer informatie op maat van uw woning te Beerzel.

Aluminium ramen hebben enkele grote voordelen:

 

 • Condensatievrij door thermische isolatie
 • Akoestische isolatie die nog verhoogd kan worden met de juiste beglazing
 • Optimale lucht, water en winddichtheid
 • Duurzaam en makkelijk in onderhoud
 • Veilig en onbrandbaar
 • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Drutex

Drutex biedt ramen en deuren in uitstekende kwaliteit en is een van de grootste fabrikanten van ramen en deuren in Europa. Met o.a. het raamprofiel Iglo Energy hebben ze een unieke oplossing ontwikkeld op het gebied van thermische isolatie.

Iglo Energy

Softline & duoline

Iglo Light

Rolluiken

Reynaers

Met de introductie van dit nieuwe baanbrekende aluminium raamsysteem verlegt Reynaers Aluminium zijn grenzen. Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie.

 

Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+  versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!

Masterline 8