Zonweringen

U bent hier: Home / Zonweringen

Raaminzicht, zonwering op maat

Wilt genieten van uw terras, maar houdt de felle zon u binnen? Met onze zonweringen houdt u de warmte buiten en geniet u heerlijk fris binnen. Wij hebben een ruime keuze uit het producten gamma van onze erkende én betrouwbare leveranciers.

 

Een zonnescherm of screen? Een zijdelings wind-en zonnescherm? Of wenst u verandazonwering of rolluiken? Via ons ruim aanbod helpen we met plezier verder.

 

Kom langs of maak een afspraak en praat met een van onze experts over onze verschillende zonweringen en andere mogelijkheden zoals decoratie. Wij luisteren naar uw wensen én denken mee met u aan uw droomwoning!

 

Wist u trouwens ook dat u met zonneweringen niet alleen de zon, maar ook de schadelijke UV-stralen mee tegen kan houden? Bovendien kunt u ze bij ons volledig op maat en wens laten maken en ook eventueel laten voorzien van verlichting.

Terrasoverkappingen

Wilt u graag een extra leefruimte buitenhuis creëren? Of een gezellige plaats buiten om te ontspannen? Kies voor een terrasoverkapping op maat die kan worden aangepast aan u wensen zodat u er in eigen levensstijl kan van genieten.

Terrasoverkappingen kunnen zowel vrijstaand gebouwd worden als aangebouwd tegen een gevel. Er zijn ook talloze opties dus kom zeker eens langs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

terrasoverkapping